Bij lekker eten gaat het om beleven. Catering Bistro Titou is een kleine cateraar die een grote belevenis kan realiseren.

Wie is de kok? Nasser Akif is zowel Marokkaan als Nederlander. Al sinds zijn vroege jeugd staat Nasser in de keuken. In Marokko kookte hij samen met zijn moeder, hij snoof de oriëntaalse geuren van Noord Marokko op, hij experimenteerde met kruiden en producten die we in Nederland niet goed kennen. En hij leerde het vak van koken , met de precisie die zijn moeder hem leerde en de passie die Nasser zelf in de maaltijden legde.

Bistro Titou brengt u terug naar de geboorteplaats van Nasser. Als kleine jongen werd hij door de familie liefkozend “kokkie” genoemd. Men gebruikte daar de naam voor van de kok van een bekend restaurant in zijn geboorteplaats, Titou. De naam van Bistro Titou is een verwijzing naar deze jeugdherinnering.

In Nederland sinds 2000, stort Nasser zich op de Europese keuken. Hij reist naar Spanje, Frankrijk, Griekenland, Portugal en Italië en komt in al deze landen in aanraking met mediterrane smaken aan de andere kant van de Middellandse Zee! Geïnspireerd keert hij terug en verwerkt hij al zijn nieuwe ideeën in zijn koksmetier, bij diverse restaurants in Amsterdam.

Hoe wordt de keuken van Nasser gekenmerkt? Authentiek koken met een moderne inslag. De maaltijden en gerechten van Nasser worden gekenmerkt door een combinatie van traditionele mediterraanse gerechten met moderne oriëntaalse invloeden. Zijn gedrevenheid en bezieling voor eerlijke en goede producten staan hierbij centraal.

Zoekt u een cateraar voor een klein gezelschap bij uw thuis, of een groot gezelschap op locatie, dan kan Bistro Titou dit regelen. Als betrouwbare partner , met oog voor vakmanschap en uitgebreide service verzorgt Bistro Titou de maaltijd geheel en al volgens uw wens. Nasser is graag uw gastheer en hij zorgt ervoor dat uw etentje, feestje of gelegenheid (ander evenement) een succes wordt volgens de formule die u heeft bedacht. Uiteraard gaat de kok met u om de tafel om suggesties en ideeën door te spreken.

Het aanbod van Bistro Titou wordt bepaald door U! We luisteren graag naar uw wens en realiseren graag het doel dat u stelt! Uw feest of gelegenheid in welke vorm dan ook moet een onvergetelijke ervaring zijn voor u en uw gasten. Daar dragen wij graag een steentje aan bij!